En daar zit je dan…
Met het goede voornemen een blog te gaan schrijven…

Maar waar moet het dan over gaan? Wat heb ik te vertellen dat voor anderen interessant is…???

Misschien moet ik beginnen met waarom ik niet gewoon thuis zit, maar in het Verbindingshuis.
Omdat ik mijn praktijk als kindercoach naast mijn “gewone” baan als docent in het VO heb en ik natuurlijk ook thuis nodig ben als moeder, moest ik voor mij zelf een plek en een tijd vinden om me te kunnen richten op die praktijk.
Zo heb ik voorlopig de woensdagen gereserveerd om aan het werk te gaan. Soms met de kinderen die ik begeleid, maar ook met de website, de materialen en het lezen van de vele boeken die nog op mijn te-lezen-lijst staan.
Dat is thuis niet altijd even handig, dus ben ik erop uit getrokken om zo’n fijne plek te vinden.
Het Verbindingshuis in Stadshagen, Zwolle is een ruimte voor en door wijkbewoners. Hier mocht ik aanschuiven en mijn diensten aanbieden samen met de vele anderen die hier gedurende de week aanwezig zijn. Het is een gezellige en inspirerende ruimte waar lokale ondernemers een plekje vinden om te werken, maar waar (nu ik dit schrijf) ook een weggeef winkel gesitueerd is. Naast mij zit een clubje kinderen te knutselen met kralen. mensen lopen in en uit en er ontstaan dan ook regelmatig prettige gesprekken.

Eens in de week op woensdag zit ik hier dus te werken of geef ik hier de training “IKleerleren”. In een afgeschermde ruimte waar we met z’n allen gezellig bij elkaar kunnen zitten kunnen we op een rustige manier met elkaar praten oven hoe je eigenlijk leert leren en waarom dat zo belangrijk is.

Misschien is dat wel een onderwerp voor volgende week!

aangesloten bij Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten
gecertificeerd trainer Heppie!? kinderen en emoties