Heppie!? kinderen en emoties is er nu ook als online programma.
En daar kan je je NU voor inschrijven!

Afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier de workshop en de 3-delige cursus “Heppie!? Kinderen en emoties” mogen geven aan grote groep enthousiaste vaders en moeders, opa’s en oma’s, BSO-medewerkers, KDV-leidsters, gast-en vraagouders en leraren.
Door veel (h)erkenning en praktisch uitvoerbare tips konden al heel wat mensen hun kind(eren) beter leren omgaan met hun emoties. En het mooie is dat je er zelf ook van leert en groeit.

Susan van Asten, de bedenker en drijvende kracht achter al dit moois, heeft nu iets nieuws:
Je kan nu ook ONLINE meedoen met een 8-tal lessen over opvoeden in verbinding, vanuit je eigen huis, op het moment dat jij kiest en in je eigen tempo! Wie wil dat nou niet?!

Je kan je aanmelden voor drie verschillende programma’s:

 • BASIS:
  8 lessen (iedere week in je mailbox) duidelijke uitleg met filmpjes en instructies en een digitaal werkboek (pdf) met uitleg en opdrachten.
 • PLUS:
  Al het bovenstaande  + een bonusles met digitaal werkboek + diverse extra’s en downloads + persoonlijke begeleiding en extra tips, handvatten, inspiratie en tools via een besloten FB groep + 2! extra gastlessen over hooggevoeligheid en ‘het 9-jarige kind’ en EEN HALF JAAR toegang tot de online academie.
 • TOP:
  Al het bovenstaande + exclusieve 1-op-1 begeleiding + onbeperkt vragen stellen gedurende 6 maanden t.w.v. 150 euro + 3 individuele coach-sessies via skype t.w.v. 187,50 en LEVENSLANGE TOEGANG tot de online academie.

Wil jij dit ook?
Klik dan snel op onderstaande link:

JA! Ik wil graag meedoen met het online programma over Kinderen en Emoties.

“Je investeert in je eigen geluk en dat van je kinderen. Hoe prachtig is dat!” -Susan van Asten-

En dat is nog niet alles…
Als je je NU inschrijft voor het programma ontvang je een aantrekkelijke korting van 60 euro op de PLUS en TOP-module en daarbij ook nog een 2-tal mooie en praktische bonussen:

 • Gratis videoles van HSP expert Floor van Lier ‘Wat is Hooggevoeligheid?’
 • Gratis mini masterclass ‘Ontwikkelingsfase van het 9-jarige kind’ door Gerty Hakkens.
 • Alle inschrijvingen via bovenstaande link, maken daarnaast ook nog eens kan op het boekje ‘DE GIDS OVER EMOTIES BIJ KIDS’ geschreven door Susan van Asten. De winnaar krijgt hier via de mail bericht van.

LET OP!!
Deze actie is geldig tot 5 oktober 2017, omdat het programma zal starten op de 6e.

gecertificeerd trainer ik leer leren
gecertificeert trainer snel leren = leuk leren
gecertificeerd trainer Heppie!? kinderen en emoties
aangesloten bij Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten