intro-workshop Heppie!?

Gister avond heb ik voor de eerste keer de introductie workshop “Heppie!? Kinderen en emoties” mogen geven aan 6 enthousiaste dames uit Dalfsen.

Gezellig bij een van hen in de huiskamer, onder het genot van een kop koffie of thee, met een koekje natuurlijk.

Al voor de eerste slok koffie kwam het gesprek op emoties van en over de kinderen. Deels vanuit de gezinssituatie en deels vanuit het werken met kinderen. Mooi om te horen dat men begaan is met elkaar.

Een mooi moment deed zich voor om daadwerkelijk te beginnen en aangezien ik die avond een heerlijk “foute” aanvaring met mijn zoon had gehad, ben ik maar gestart met het feit dat fouten maken mag… en je leert er nog van ook.

Een aaneenschakeling van ervaringen van mijzelf en van de dames, opgedane kennis in de verschillende opleidingen en handvatten van de cursus Heppie!? passeerden de revue. Alles viel op zijn plek en er was plek voor alles.

Na ruim 1,5 uur zat de workshop erop. Veel mogen vertellen en nog meer mogen horen. Ervaringen en verrassingen mogen delen, aha momenten en pure verbazing mogen ervaren.
Na nog een half uur napraten was het dan toch echt tijd om weer naar huis te gaan. De dames met een hand-out (en hun hoofd) vol informatie en een klein bedankje. Ik met een tevreden (jubelend) gevoel.

Wat was het mooi!

Nu eens zien hoe we verder gaan…
Ook in Dalfsen kan de volledige cursus gegeven worden. Wie doet er mee??

aangesloten bij Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten
gecertificeerd trainer Heppie!? kinderen en emoties